maanantai 17. helmikuuta 2014

Broiler-pastasalaatti

Reseptiä ehkä yhdestä parhaimmasta salaatista jota olen syönyt! Reseptin sain alunperin ystävältäni, joka on napannut tämän jostakin blogista aikoinaan. Tosin vähän sovelsin reseptiä itse, lisäsin persiljan ja jätin keräsalaatin pois.


Määrät noin-arvioita, koska tuppaan laittamaan ruokaa niin, että arvioin määrät silmämääräisesti.

-Hunajamarinoitua broilersuikaletta paistettuna n, 400g
-Pastaa al dente (Itsellä Torino Tricoloria reilu puolen pussia)
-Puolikas kurkku kuutioina
-Puoli purkkia kirsikkatomaatteja puolitettuna
-Yksi pieni punasipuli viipaloituna
-Puoli punttia persiljaa hakattuna
-Paprikaa kuutioina
-Fetaa

Kastike:
-Creme Bonjour cuisine valkosipuli ja yrtit 1prk
-Kermaviiliä hieman alle 1prk
-Mustapippurirouhetta

Ohje niinkin simppeli, että kaikki aineet vain sekaisin (pasta ja broiskut jäähtyneinä tietysti), hetkeksi jääkaappiin vetäytymään ja valmista! :)

4 kommenttia:

  1. Tehtiin tätä tänään ja jumakekka kun oli hyvväää! Jopa mies kehui. Kiitos kun tekasit tätä sillon likkojen iltaan ja sain täältä tuon reseptin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, kiva kun tykkäätte! :) Mut ihan täysin en nyt voi kunniaa ottaa, kun ei oo mun resepti alunperin. En tiiä mistä blogista tää alunperin oli, mut sitä ei kuulemma enää löydy ees netistä. :D

      Poista
  2. Vastustamattoman herrrrkullinen salaatti tuli, suuri kiitos ihanasta ohjeesta!!!!! :)

    VastaaPoista